The Exclusive Strings

Sinds 2006 een unieke, sterke combinatie van ‘muziek, fashion & entertainment’.

Meer dan 1.000 concerten wereldwijd van  Dubai tot in Monaco en van Amsterdam tot Biarritz.

The Exclusive Strings is winnaar van de muziekcategorie in tv-programma ‘Beat The Best’ en is  het enige elektrische strijkkwartet dat wereldwijd endorsed is door Yamaha.

Geen eendagsvlieg maar een sterke combinatie van muziek, fashion en verfijnd entertainment

De oprichter van en inspirator achter The Exclusive Strings is de vermaarde componist en arrangeur Jan Ceulemans. Hij werkte met meer dan 350 artiesten en dirigeert het bekende Belgische showorkest 'Heverband'. Hij begrijpt als geen ander wat het publiek wil horen en zien. Zij liefde voor The Exclusive Strings is onuitputtelijk and toont zich in het gehele concept en team! 
JAN CEULEMANS

MUZIEK

De nieuwe show van The Exclusive Strings neemt je in 30 minuten mee langs een breed scala aan muziekstijlen; van klassiek en tango tot rock, dance en pop. Zing en dans mee, gegarandeerd van zitten en luisteren naar voetjes van de vloer in 30 minuten. Klaar voor een wervelende show?

FASHION

De dames van The Exclusive Strings zijn gehuld in speciaal voor hen ontworpen en vervaardigde kostuums. De kostuums komen van de hand van de bekende Belgische designer Nicky Vankets.

ENTERTAINMENT

Niet alleen spelen de vier dames tijdens hun show live op hun elektrische instrumenten; zij zingen daarnaast ook en werken met een speciale choreografie om de show nóg meer entertainmentwaarde te geven!

Video afspelen

Ja, ik wil!

Meer informatie of The Exclusive Strings boeken?

PROMOVIDEO

Natuurlijk ervaar je de show van The Exclusive Strings het best live, maar wil je toch alvast een beetje in de sfeer komen? Bekijk dan zeker hieronder de commercial!