SOLO VIOLISTE

Ik spreek op deze pagina even in de ik-vorm, want meestal zul je mij, Daniëlle, naast aan de telefoon of achter de mail, treffen op locatie bij het boeken van een solo violiste. Mocht ik niet kunnen, niet getreurd, ik heb een heleboel leuke collega’s in mijn bestand. Mogelijkheden zijn zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan een krachtig nummer tijdens een productlancering, een high-impact show van 10 minuten, begeleiding van een artiest, studio opnamen. Er is zoveel mogelijk!

MUZIEK

Een solo violiste is te boeken voor alle soorten stijlen; van lichte muziek tot Dance, van Pop tot Rock, van Iers tot lichte Jazz en van House tot Metal. Alles kan worden ingestudeerd of worden geïmproviseerd. Heb je een speciaal verzoek, bijvoorbeeld voor de opening of voor jullie grote dag? Schroom niet dit met me te delen, ik denk graag met je mee!

EXTRA's

Ik ben in het bezit van diverse elektrische violen en uiteraard ook een akoestische viool. In overleg bepalen we welk instrument het best bij het evenement past. Ook kleding wordt in overleg afgestemd; van lange, uitbundige glitterjurk tot ‘gewoon’ chic in het zwart. Dansers, kungfu’ers, percussionisten etc. zijn bij te boeken voor een extra memorabele show.

EVENEMENTEN

Productlanceringen, jubilea, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, borrels, privéfeesten, tuinfeesten, personeelsfeesten, themafeesten etc.

 

Blijf via mijn sociale mediakanalen op de hoogte van de meest recente evenementen.

Ja, ik wil!

Een solo violiste boeken?

BEKIJK OOK EENS

Ben je specifieker op zoek? Ga je trouwen? Of wil je een violiste boeken met DJ? Dat kan! Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie.