ACTING THE MAGGOT

Acting The Maggot – Traditionele Ierse Folkmuziek met een populaire sound. Met accordeon, banjo, tinwhistle, viool, gitaren en drums speelt deze band de wereldberoemde en meest bekende liedjes van o.a. The Dubliners, The Pogues, Flogging Molly en vele andere feestelijkheden. Acting The Maggot is niet zomaar een folk band; het is een PARTY folk band! 

Acting The Maggot speelde al in Denemarken, China, Duitsland, België, Frankrijk en Nederland.

MUZIEK

Zingen, springen, biertje erbij (bij voorkeur Guinness uiteraard) en Slainte! Proost dus! Acting The Maggot is de ultieme Ierse Party Folk Band maar dan uit de Lage Landen. Van Ierse Traditionals tot dampende feestmuziek, Acting The Maggot raakt de gevoelige snaar én bouwt een feestje voor iedereen!

EVENEMENTEN

Acting The Maggot is te boeken bij de lokale kroeg, bij festivals, tijdens bierproeverijen, feesten, verjaardagen, jubilea, bruiloften, tuinfeesten, borrels…

ENTERTAINMENT

Niet alleen spelen de heren en dame van Acting The Maggot de mooiste Ierse muziek, het podium vraagt om meer. Met aanstekelijke energie, harmonieuze samenzang die aanzet tot meezingen, prachtige tranentrekkers en heerlijke springmuziek kan de avond niet meer stuk.

Ja, ik wil!

Zin in een Iers getint feestje?

PROMOVIDEO

Nog ééntje dan!
 Van ons eigen liedje: Written For Love