Welkom

U wilt een violiste boeken?

Welkom bij Elektrisch Violiste, dé plek voor entertainment met een strijkinstrument in de hoofdrol. De juiste muziek is onmisbaar voor een bruiloft of evenement en steeds vaker speelt een strijkinstrument een belangrijke rol bij de invulling van evenementen. Van intieme ceremoniemuziek tijdens jullie trouwdag tot een bruisende feestavond met DJ én van een spetterende openingsact tot bruisende Ierse muziek waardoor je wel moét dansen en springen. De viool is terug van weggeweest, heeft een nieuw jasje gekregen en past bij ieder evenement.

Elektrisch Violiste is geen boekingsbureau, maar de website van violiste Danielle van Berkom. Deze website dient als verzamelplek voor entertainment met strijkinstrumenten in de hoofdrol. Het entertainment is via Danielle te boeken, zij zal jouw tussenpersoon zijn zonder bijkomende kosten.

Persoonlijk aanspreekpunt

Ben je op zoek naar invulling voor jouw evenement? Dan ben je bij Danielle aan het juiste adres; want zij is graag jouw persoonlijke aanspreekpunt en adviseur op de weg naar de perfecte invulling van jouw evenement.

– Al zolang ik me kan herinneren speel ik viool. Als klein meisje van drie jaar wist ik het al zeker, dát was mijn instrument. Nu vele jaren later speel ik nog altijd met veel plezier, zowel akoestisch als elektrisch, en dat plezier is enkel gegroeid vanaf het moment dat ik de magie ontdekte van muziek tijdens evenementen: kippenvel!

Sfeer Creëren

De tranen tijdens een huwelijksceremonie wanneer de bruid op de klanken van speciaal gekozen muziek naar het altaar loopt. De gasten die zich meer dan ooit vermaken op de dansvloer wanneer de klank van de DJ en violiste uit de boxen schalt. Maar ook de monden die openvallen tijdens een verrassingsact blijf ik fantastisch vinden. Voor mij is persoonlijk contact in het proces heel belangrijk. Ik wil jou, als klant heel graag laten delen in de sfeer die muziek kan creëren, de sfeer die vioolmuziek kan creëren. Viool is echt niet alleen klassiek. Jij hebt een nummer in gedachten dat je absoluut wilt horen? Ik regel het, want maatwerk maakt jouw evenement uniek. Die tranen, een lach, de verwondering; dat is wat een evenement zo bijzonder maakt en ik help je daar graag bij door de juiste sfeer en invulling te bieden.

 

Ik adviseer je graag. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan gerust contact met me op: de mogelijkheden zijn eindeloos. –

Danielle van Berkom

Ja, ik wil!

Een violiste of act boeken?

Mogelijkheden

Solo Violiste

Ik ben te boeken als solo violiste voor diverse soorten evenementen. Zo heb ik mogen bijdragen aan tientallen huwelijksceremonies, alleen met mijn viool, maar ook samen met getalenteerde zangeressen. Daarnaast heb ik high-impact shows gedaan die hebben gezorgd voor het wow-effect tijdens ontelbare shows wereldwijd.

The Exclusive Strings 

Naast solo-optredens ben ik ook werkzaam in diverse concepten. Zo is er The Exclusive Strings, het exclusieve Yamaha endorsed strijkkwartet in Europa. Vier vrouwen met vier verschillende nationaliteiten zorgen met live spel en zang voor een ongeëvenaarde ervaring. Dat is onze high-impact show. Maar natuurlijk zijn we ook te boeken voor prachtige muziek tijdens jullie huwelijk.

Acting the Maggot

Daarnaast is er nog mijn favoriete feestband ‘Acting the Maggot’, wat Ierse slang is voor ‘gek doen’. Van de mooiste Ierse ballads tot de bekendste Ierse meezingers. Volle kracht vooruit; dansen, zingen, springen is een must! Acting the Maggot is te boeken als akoestisch duo, trio en als hele band.

DJ, DamesDraaienDoor

Ben je geïnteresseerd in het boeken van een DJ met violiste? Ook dat kan! Heb je zelf al een DJ geboekt, geen punt. Maar ben je nog op zoek naar een DJ? DamesDraaienDoor heeft fantastische female DJ’s waarmee ik al jaren samenwerk. Bij DamesDraaienDoor bieden we combinaties van DJ met violiste tot een krachtig concept met wel zeven dames.

Video's