ELEKTRISCH VIOLISTE

Op zoek naar een violiste voor jouw evenement, bruiloft, feest, 

verjaardag of op het terras met wat heerlijke Ibiza beats? 

Dan boek je hier eenvoudig Elektrisch Violiste Danielle

Volg mij op Social Media

Daar vind je het laatste nieuws en de meeste recente video’s en foto’s ter inspiratie, allemaal voor jouw evenement!

UITGELICHT

MOMENTEEL ZITTEN WE NOG EEN BEETJE STIL...

Maar wat wel steeds meer kan en mag zijn kleine gezelschappen. Weliswaar gelden er strikte voorwaarden, maar er is een beetje meer ruimte voor wat muzikale invulling. Een BBQ omlijst met muziek bijvoorbeeld, een terras met Ibiza-lounge of een intiem diner voor twee met livemuziek. Mijn specialisatie is lounge improvisatie; een muziekstijl die bij vele soorten evenementen favoriet is. Wellicht ook bij jou? 

Van Ambient Lounge tot meer Uptempo Lounge, het is jouw keuze! Kijk gerust eens in mijn playlist voor inspiratie of vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand contactformulier. Wie weet zien we elkaar snel, ook nu!

Mijn naam is Danielle en ik speel viool sinds ik vijf jaar oud was. Op mijn negentiende maakte ik er mijn werk van en sindsdien heb ik de mooiste evenementen mogen doen. Van verjaardagen en awardshows, tot gala’s en bruiloften. Ik heb mogen spelen over de hele wereld; van Beijing tot Parijs en van Doha tot Marrakech. Ik geniet ervan als ik mensen kan laten genieten van muziek, of dat nu een prachtig intiem moment is tijdens een ceremonie of een knallend feest tot in de late uurtjes!

Neem gerust contact met mij op. Ik zal je te allen tijde zelf te woord staan zodat we samen tot een passende invulling kunnen komen.

Danielle van Berkom

Violiste

voor ieder evenement

Van een verjaardag of intiem diner, een huwelijk of een themafeest tot groots uitpakken!

ALLERLEI STIJLEN MUZIEK

Van lounge tot licht klassiek, van rock tot house en van Iers tot dance. Er is van alles mogelijk!

Binnen 48 uur reactie

Om jouw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, vul onderstaand formulier zo alsjeblieft volledig mogelijk in.

Diverse speciale acts

Naast solo optredens speel ik in diverse bands en acts. Interesse in een Female DJ act, een Iers feestje of The Exclusive Strings? Voor vragen en boekingen, stuur mij gerust een e-mail!

Contact

Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen kijken we naar de juiste invulling van jouw evenement of het nu gaat om een intiem diner, een borrel op het terras of een groot feest. Maatwerk is altijd mogelijk!*

* Let op: vanwege de huidige situatie ben ik uiteraard gebonden aan strenge richtlijnen, in overleg bekijken we dus wat wel en niet mogelijk is.

kvk 51210355

btw NL002219651B73